Del |

Det Borgernære Hospital - IT bringer hospitalet ind i dit hjem

Tre nye IT-løsninger gør det muligt for fremtidens patient at deltage aktivt i sit behandlingsforløb uden at skulle møde op på hospitalet. Udviklerne bag er både patienter og behandlere. IT-løsningerne kan blive en del af svaret på udfordringerne i debatten om Udkantsdanmark og det stigende antal kronikere.

Tre nye IT-løsninger gør det muligt for fremtidens patient at deltage aktivt i sit behandlingsforløb uden at skulle møde op på hospitalet. Udviklerne bag er både patienter og behandlere. IT-løsningerne kan blive en del af svaret på udfordringerne i debatten om Udkantsdanmark og det stigende antal kronikere.

Hvordan kunne danske patienter egentlig godt tænke sig at blive behandlet og samarbejde med hospitalet? Det var startskuddet for Det Borgernære Hospital.

Projektet har på ti måneder skabt tre telebaserede it-løsninger, der sikrer, at fremtidens patient på trods af knaphed på behandlere får den rette information og behandling på rette tid og sted. Løsningerne udspringer af et ønske fra patienter om at deltage mere aktivt i eget behandlingsforløb, og resultaterne har vist sig både at blive bifaldet af læger, sygeplejersker, jordmødre og patienter.

Det Borgernære Hospital er et samarbejde mellem tre afdelinger på Herlev hospital, paraplyorganisationen Danske Patienter og it-selskaberne CSC og eMedlink.

Se links til video nedenunder