Del |

Digitaliseringsprisen for 2011 går til Fælles Medicinkort (FMK)

FMK-projektet blev hædret med ”Velfærdsprisen”. Derudover blev også uddelt ”Effektiviseringsprisen” på Digitaliseringskonferencen, som i år gik til Transport- og Klima- og Energiministeriet i fællesskab for deres ESDH-implementering.
Digitaliseringsprisen 2011
Billed: Digitaliseringsprisen 2011

I Århus Musikhus er Digitaliseringsprisen i eftermiddags blevet uddelt og NSI er stolte og glade over at Fælles Medicinkort vandt velfærdsprisen.

På Digitaliseringsprisens hjemmeside begrundes prisuddelingen således:

”Prisen gives til en offentlig institution eller myndighed, som har implementeret og lanceret en løsning/service, der ved hjælp af teknologi først og fremmest har givet en mærkbar serviceforbedring for borgeren i dennes hverdag, og som sekundært har bidraget til en samlet effektivisering for den offentlige sektor.”

Fælles Medicinkort er et tværsektorielt program med mange offentlige og private aktører og leverandører. Tak til alle involverede parter som har gjort det muligt at realisere programmet.

Prisen blev uddelt på Digitaliseringskonferencen 2011.
I dommerpanelet var Videnskabsministeriet, Finansministeriet, Danske Regioner, KL, KMD, Rambøll Management og HP repræsenteret.

Det Fælles Medicinkort bliver udviklet af den nye styrelse National Sundheds-IT under Indenrigs- og Sundhedsministeriet i samarbejde med Lægemiddelstyrelsen, regionerne og virksomheden MedCom.

Derudover blev også uddelt ”Effektiviseringsprisen” på Digitaliseringskonferencen, som i år gik til Transport- og Klima- og Energiministeriet i fællesskab for deres ESDH-implementering.

Det er sjette gang, Digitaliseringsprisen uddeles.

Læs også supplerende artikel på Version2.dk: Derfor er Fælles Medicinkort en it-succes: Intet abe-skubberi mellem leverandører