Del |

Content about Dansk Selskab for Klinisk Telemedicin (DSKT)

October 13, 2012

I anledning til årsmøde 2. november 2012 er Professor Stan Newman, manden bag Whole System Demonstrator (WSD), inviteret. Newman vil bl.a. præsentere de kliniske resultater fra undersøgelsen. Sammen med et dansk ekspertpanel ligger dette an til at blive en forrygende paneldebat.

June 15, 2012

De første resultater fra det britiske Whole System Demonstrator Programme (WSD) rokker seriøst ved den 41,4 milliarder kroner store sygehussatsning i Danmark.

Det konkluderer en række danske aktører på sundhedsområdet på baggrund af en endnu ikke offentliggjort undersøgelse fra det britiske sundhedsministerium. Ifølge ministeriet kan it- og telemedicinske løsninger reducere antallet af dødsfald hos kronikere med f.eks. KOL, diabetes eller hjerteinsufficiens med op til 45 pct.

March 22, 2012

Dansk Selskab for Klinisk Telemedicin (DSKT) afholder generalforsamling og medlemsmøde - Tema: Præliminære resultater fra det Britiske ”Whole System Demonstrator” studie m/ præsentation og diskussion.

Dansk Selskab for Klinisk Telemedicin afholder generalforsamling 2012, den 11. april kl. 16.00 -18.30 på Telemedicinsk Forskningsenhed, Hovedvejen opg. 17, 1.sal (konferencerummet), Frederiksberg Hospital, Ndr. Fasanvej 57, 2000 Frederiksberg.

I forbindelse med generalforsamlingen afholdes der først et medlemsmøde, hvor de præliminære resultater fra det Britiske ”Whole System Demonstrator” studie vil blive præsenteret og diskuteret.

August 21, 2011

Formand for Dansk Selskab for Klinisk Telemedicin, Klaus Phanareth efterlyser større fokus på barrierne for telemedicin i udspil fra Radikale Venstre. 

Dansk Selskab for Klinisk Telemedicin (DSKT) roser Radikale Venstre for at sætte udbredelsen af telemedicin på dagsordenen, men efterlyser samtidig større fokus på barrierne for telemedicin.

Læs udspil fra Radikale Venstre på Dagens Medicin

May 9, 2011

Selvom telemedicin er på fremmarch i det danske sundhedssystem, er der stadig lang vej endnu.

It-systemer, koordineret indsats og patientopfattelse blev nævnt som nogle af de aspekter, der står i vejen for udbredelsen af telemedicin, da en række eksperter inden for området var samlet på Christiansborg til en konference om telemedicin.

LÆS HELE ARTIKKEL I DAGENS MEDICIN