Del |

Content about København

October 13, 2012

I anledning til årsmøde 2. november 2012 er Professor Stan Newman, manden bag Whole System Demonstrator (WSD), inviteret. Newman vil bl.a. præsentere de kliniske resultater fra undersøgelsen. Sammen med et dansk ekspertpanel ligger dette an til at blive en forrygende paneldebat.

May 8, 2012

Opsummering dag 2

+++ 13:58 pm | Siemens exhibits Soarian Clinicals and Managed Services +++

April 17, 2012

Empowerment Café Denmark is a eHealth Week 2012 side-event for companies and experts interested in eHealth solutions. 

eHealth Week 2012 Matchmaking and Showcases

August 14, 2011

19.08.2011 kl. 13-15
Sted: Herlev Hospital, Store Mødesal i forhallen
Tilmelding: Ingen tilmelding

Indvielsen af Hovedstadens Center for Robotkirurgi er åben for alle. Oplev hvordan to kirurger kan samarbejde om at styre robotten under et indgreb og hør kirurgerne fortælle om de fordele den nye teknologi har for patienterne.

Regionsformand Vibeke Storm Rasmussen foretager den officielle åbning.

Der vil være oplæg og plancher.

April 10, 2011

På en stor konference om telemedicin på Christiansborg den 11. marts 2011 blev det klart, at det ikke er sygeplejerskerne, der står i vejen for mere telemedicin i Danmark

Danmark er meget langt med telemedicin, men der er brug for at få et overblik over de mange spredte projekter og få indsatserne koordineret. Det var alle de mange oplægsholdere enige om.

De var også enige om, at det område, hvor vi får mest gavn af telemedicinske løsninger, er den store gruppe af borgere med en eller flere kroniske sygdomme. Der er allerede mange gode løsninger for KOL- og diabetespatienter og for patienter i AK-behandling.

Men der fortsat nogle barrierer:

March 7, 2011

Der er lagt op til et par superaktuelle konferencer på Christiansborg d. 11. marts og på Aalborg Universitet d. 18. marts 2011 Konferencerne byder på mange interessante indlæg.

”Telemedicinens minister”, Indenrigs- og Sundhedsminister Bertel Haarder, har for længst erklæret, at telemedicinens forhindringer står for fald.

March 4, 2011

Politikerne viste sig at være langt mere konservative end borgerne, da de skulle vælge mellem 10 mulige løsninger på sundhedsvæsnets største problemer under en høring i DR-Byen.

Borgerne er ikke bange for at kræve mere brugerbetaling for ydelser i sundhedsvæsnet, mens politikerne prioriterer den mulighed helt i bund.

Politikerne viste sig nemlig at være langt mere konservative end borgerne, da de skulle vælge mellem 10 mulige løsninger på sundhedsvæsnets største problemer under en høring i DR-Byen.