Del |

Content about Velfærdsteknologi

October 13, 2012

I anledning til årsmøde 2. november 2012 er Professor Stan Newman, manden bag Whole System Demonstrator (WSD), inviteret. Newman vil bl.a. præsentere de kliniske resultater fra undersøgelsen. Sammen med et dansk ekspertpanel ligger dette an til at blive en forrygende paneldebat.

August 26, 2012

Det giver ikke de store umiddelbare økonomiske besparelser at bruge velfærdsteknologi for kommunerne. 

Kommuner og regioner kan godt skrue ned for forventningerne om at spare massere af penge, når fremtidens velfærdsteknologi udruller sig i de kommende år. Det skriver Ugebrevet A4 efter at have talt med flere kilder, der til daglig arbejder med den nye teknologi.

April 18, 2012

Behandlingen vil i de kommende år bevæge sig uden for sygehusenes matrikler og møde patienten enten i lokalmiljøet eller helt hjemme i dagligstuen mener Danske Regioners formand Bent Hansen (S).

Sygehuset på cykel og den trådløse læge. Behandlingen vil i de kommende år bevæge sig uden for sygehusenes matrikler og møde patienten enten i lokalmiljøet eller helt hjemme i dagligstuen. Sådan tegnede Danske Regioners formand, Bent Hansen (S), fremtiden i går på regionernes årsmøde i Nyborg, hvor han samtidig bød kommunerne op til samarbejde om den nære sundhed.

Fælles forståelse

March 8, 2012

Patientkuffert nomineret i kategorien velfærdsteknologi -Digitaliseringsprisen 2012 

Innovation er at tænke nyt. Få ideer, som ikke er set før og føre dem ud i livet. Og det er Region Syddanmark god til på velfærdsområdet. Nomineringerne til årets digitaliseringspris er netop blevet offentliggjort. To ud af tre nominerede projekter i velfærdskategorien til årets digitaliseringspris er fra Region Syddanmark. 

Regionens formand, Carls Holst glæder sig over nomineringerne.

September 2, 2011

"De radikale er helt klart kommet længst i deres tænkning", siger KMD-direktør Lars Monrad-Gylling til Version2.

KMD's administrerende direktør Lars Monrad-Gylling er en glad mand. Efter et valgmøde hos it-virksomheden onsdag var der bred enighed blandt politikerne om, at it aktivt skal bruges til at løse fremtidens udfordringer i velfærdssamfundet.

May 27, 2011

Samlet set er der prioriteret mere end 130 mio. kr. til telemedicinske løsninger på sundhedsområdet.